2008-08-10

lidt nyt

Tiden løber fra os, så derfor gå der langt imellem opdateringer både her og på vores hjemmeside.

Sommeren er slut tror jeg, ellers er det bare som det plejer om sommeren her.
Sommerferie er det ikke rigtig blevet til da vi har travlt på værkstedet og den uge som jeg havde planlagt med killinghygge, blev til et par dage på dyrehospitaler.

Trixi er jo som I kan se blevet kasterat, hun fik en meget alvorlig livmorbetændelse og måtte neutraliseres akut, så nu har vi en fine udstillings-kasterat....o)
Scarlets meget efterspurgte og længe ventet kuld, gik galt, det endte med kejsersnit pga. 2 døde killinger i maven, der var 2 super søde små som levede men desværre var de så små at det ikke gik, så det var 2 meget hårde døgn, hvor vi prøvede alt...
Samme dag fødte Ruby sit super kuld, 6 skønne killinger med super livskvalitet, Ruby og Scarlet har delt babiserne og de har levet som små prinser og prinsesser.

Så har måtte sige farvel til vores elsket After Eight. En tidlig morgen hvor han skulle ud i haven virkede han trist og skidt, jeg kunne se han var gul i øjnene og mundhulen og han havde feber, så vi tog afsted til dyrehospitaler, de mente det nok var en galdebetændelse, men kunne ikke udlukke andre ting. så han fik taget blodprøver og fik drop. de følgende dage fik han det bedre begyndte at spise og virkede frisk. efter 3 dages indlæggelse med drop, fik vi han hjem og så var det at vente på div. svar på prøverne, desværre var det ikke positive svar vi fik, han havde ikke galdebetændelse, ej heller hæmo-baktunella, men desværre lød svaret på FIP. Vi indlogerede ham hos Tony 's forældre så han kunne få ro og knus og kærtegn hele dagen ,da de er hjemme. Efter 1½ uge kom der så nogle tegn, han havde ikke lyst til at spise og var mindre aktiv. så vi besluttede at sige farvel ........SOV SØDT GRIZZLY, DU ER DYBT SAVNET !!!!!

Dorthe

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ÅÅÅ så trist dette var , After Eight hadde så mye mere å gi denne verden , men nå er han over på regnbuesiden og har det bra , ikke noen smerte bare lek og solskinn.

Jeg føler med deg Dorthe , det er veldig trist å miste en venn ,og når noe fælt skjer så kommer det som oftes ikke alene .......:O( men du har fått nye bebiser som du kan glede deg over .

Håper at alt vil gå bra med dere og kattene i fremtiden :o)))

12 August 2008 13:07  

Post a Comment

<< Home