2008-09-08

Velkommen hjem tøser

Nu kan jeg endlig falde til ro og sige VELKOMMEN HJEM, jeg har gennem 2 år haft en fodervært for min seal mitted hunkat Wanna Be, desværre kunne de ikke væretage opgaven, så det endte med kæmpe advokatregninger, et forlig som var en uddybelse at vores aftalte kontrakt og et kæmpe mavesår. Da det hele skulle falde på plads og vi var enige......smed de " kære " foderværter det hele på gulvet endnu engang, de ville ikke mere, så jeg kunne få Wanna be + hendes 3 ikke planlagte killinger samt en købt søster hjem.
De voksne piger var i den værste kondition jeg længe har set, Wanna be vejede 2,7 kg den dag hun kom hjem og søsteren 3,3 kg de var bange og deres pels strittede som pindsvin. De 3 killinger lå på en vægt mellem 900-1100 g ( 11 uger gamle),de havde så dårlig mave at alt gik lige igennem, så der har været 3 meget hårde uger med speciel kost, dyrlæge besøg og MEGET kærlig omsorg. Men nu kan vi endlig se en ende ... de spiser godt beholde det i sig og tager på i vægt JUBBIIIII !!! killingerne har fået deres vaccination og alt løber som det skal.
Velkommen Hjem tøser...O)

Vi har også en meget nærstående fødsel, Pretty Polly skal have sit første kuld i denne weekend, det bliver Jackie's sidste kuld, så vi krydser finger for et super lækkert Jackie barn som skal blive hjemme.

og så er der et par nye piger på vej hjem, mere info kommer når de er landet og faldet til.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home