2009-06-18

en ulykke kommer sjældent alene

Ja, som overskriften siger..
Først fik vi jo det L.... vejr med regn regn regn, så det endte med indendørs swimmingPool, vi øste vand ud af kælderen i 12 timer, så det endte med Tony måtte hakke et 1x1 meter hul i gulvet og sætte en pumpe på. så jeg ved lige hvad alle sparrepengene skal bruges til ! Nyt dræn i klderen og nyt flisegulv, FEDT!

Når men det var den ene ulykke, Mandag aften efter job, skulle vi have slået vores græs-plæne. Tony havde købt en brugt men fin ny græsslå maskine som man kan SIDDE på. alt var klar men skidtet ville ikke starte, så Tony tænkte det er nok tændrøret som er slidt, så ud med det og checke, det så fint ud, så Tony bad mig hoppe op på sæddet og dreje nøglen....BANG!!!!!!!!!! og der stod 1½-2 meter høje flammer op fra motoren, Ilden fik fat i Tony's venstre arm og ben, der stod han i lys lue, vi for forvillet rundt for at få vand ...hundevand skål, vand hanen ja ALT blev brugt samtidigt med at Kevin og Tony skulle slukke for maskinen som stor med høje flammer.
Vi fik Tony's tøj af og ind under vandhanen, det så SKIDT ud, han var meget forbrændt på hånden og armen og havde fået svedet øre, hals og øjne, men heldigvis kun svedet.
Vi afsted på hospitalet, hvor vi sad i 6 timer mens Tony skyllede og skyllede sin arm i kold vand. efter de 6 timer blev han overført til Rigshospitalet hvor de begyndte at klippe huden af fingerne og arme...FØJ!!! Stakkels Tony, det var hårdt at se ham med så mange smerter. Så nu sidder han her med dybe 2g forbrændinger og ingen hud på fingerne. åhhh det er bare så skrækkeligt, vi håber det kommer hurtigt iorden så han kan bruge sine finger igen.

Knus Tony.......
Dorthe

2009-06-04

KILLINGER

Jubiii, så kom killingerne fra Wanna Be og Roy, natten mellem onsdag og torsdag fødte Wanna Be helt uden problemer 4 søde babyer, der er 2 drenge og 2 piger. Wanna Be elsker sine børn og passer dem med stor omhu.

Så nu venter vi bare på Polly's babyer om 1½ uge, hun har mange, jeg tror der kommer 6 stk igen...wow!!!

Vores 2 orientaler DeDe og Holly, er fyldt 1 år, TILLYKKE piger, de er helt klar til babyer, de er begge kommet i løb så der er skrig og skrål fra morgen til aften. Så nu venter vi spændt på de herre som skal bruges er klar.

ha en super dejlig sommer
Dorthe