2009-11-03

Ny gulv i kældergang og fyrrum
flere billeder

projekt kattevaske rumSom jeg har fortalt i tidligere indlæg, fik vi jo vand i vores kælder så vi måtte lægge dræn ind.Så i forbindelse med det fik jeg overtalt Tony til at lave et sted hvor vi kan vaske katte og hunde, tørre, nusse dem uden vi står oven i opvask eller madlavning.Her er lidt billeder, vi er ikke helt færdige,da vi løb

ind i et brast kloakrør,som forsikringen skal lave og de er jo ikke de hurtigste.2009-09-28

ups ... billeder
Sorry, men billederne vil ikke på, prøver lige igen....så I må ha' tålmodighed


Renovering af hus og havenVi er jo også igang med at fixe hus og have.
kælderen ligger i ruin, men snart er vi klar til at gå igang.
Vi har prioteret haven nu hvor vejret har været så fantastisk. så vi har fået nyt hegn. Tony har selv lavet det efter fælles design, WAUW det er bare så flot lige hvad vi har drømt om i mange år.
Et før billed og efter billed

vores bryllup m.m

Så er brylluppet overstået og vi er kommet ovenpå. Det var en fantastisk dag med masser af gæster og en gaveregn uden lige!!! Tusind Tak for alle mails, lykkeønskninger og gaver
jeg må også vise jer vores bryllupskage, som Tony's søster Birgitte lavede, hun er helt fantastisk til at lave ALT, så resultatet var som I kan se perfekt.

vi blev jo også kørt fra rådhuset i vores ven's SUPER LÆKRE bil, Tak Mikkel, det var en fed tur.

2009-08-12

Ny hjemmeside m.m

Så kom min nye hjemmeside op, jeg er så taknemlig for webmaster klarede så hurtigt, du er er knag!!!
Eller sker der meget her, Killingerne bliver store og frække, de er alle super lækre og må meget gerne blive.

I løbet af de næste par uger venter vi yderligere 2 kuld, Marylin skal føde i næste uge og derefter kommer DeDe med vores første orientaler kuld, vi glæder os rigtig meget til at prøve noget nyt.

Så er vores nye hunkat kommet hjem, Cola-Pip, Hun er 1 år og har boet hos en anden opdrætter, hvor hun desværre ikke trives. MEN!!! så fik jeg muligheden for at byde hende velkommen, hun er SUPER skøn og vi glæder os meget til at lære hende at kende.

På privat fronten sker der også lidt, vi har været på sommerferie i Sverige, nærmere Mantorp. Hvor vi har set Top Fuel race..........WAUW, jeg er helt skudt i de store larmende biler. Det var en dejlig tur med skønt vejr.

Og så har Tony og jeg besluttet at vi skal giftes, det er vist på tiden, nu hvor vi har kendt hinanden i over 20 år, så d. 5 september siger vi JA på rådhuset.

Forsat god sommer
Dorthe